MINDXMEDIA AB

Mårten Edgren

För oss är ett personligt sammarbete viktigare än något annat, att göra affärer med människor vi träffat eller känner är lättare än att ringa kalla samtal.

I ett tuffare affärsklimat med global konkurrens blir den personliga servicen avgörande. Det räcker inte att synas, du måste se och synas och därmed välja rätt produkter för din marknadsföring. Vår affärsidé handlar om att få människor, varumärken och företag att växa tillsammans med oss i förtroende och i affärer. Genom att inspirera till rätt typ av produkter och relationer påverkar du attityder, värderingar och beteenden som märks och gör skillnad.

Vi anstränger oss för att lära känna dig och ditt/ert företag eftersom vi är övertygade om att starka och uthålliga varumärken grundas i goda relationer med våra kunder. Vi hjälper dig ta fram de flesta produkter ni kan tänka er sätta en logotyp på, dvs arbetskläder, profilkläder, presenter, giveaways, trycksaker osv.

Vi vet vad som krävs för att kommunikation ska skapa värde och vi drar oss inte för att utmana, ompröva och tänka nytt. Det är en del av jobbet, det tar vi inget extra för. Med nära på tio år i branschen har vi god koll på vilka produkter som funkar och vad som är värt att sätta våra kunders logo på. Vi fixar det mesta helt enkelt.


Kontakta oss för profilkläder och arbetskläder i Uppsala

Mindxmedia AB
018-490 88 41
info(at)mindxmedia.se
Fullerö Backe 101
755 94 Uppsala
Avfart 189 (Storvreta) 3 minuter norr om Uppsala längs E4an.


Login